getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = PL Test : 'PL/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
mediacachable:1
Zdrowy styl życia

Zdrowy styl życia

Dla cery piekniejszej niż kiedykolwiek powinnaś się zrelaksować. Ta filozofia obejmuje zdrowe jedzenie i aktywnośc fizyczną, trendy żywieniowe i porady na temat zdrowego stylu życia. To wszystko sprawia, że czujesz się lepiej i masz więcej energii każdego dnia. Dla tej sekcji witalność jest kluczem.

Przeczytaj wszystkie nasze porady (i nie tylko) dla zdrowszego życia bez ograniczeń i dla trwałego piękna.

Najczęściej czytane

Kolagen naturalny czy kolagen nienaturalny?

Life Style

Kolagen naturalny czy kolagen nienaturalny?

Kolagen naturalny w ostatnim czasie staje się coraz bardziej popularny. Głośno o nim w prasie, a na forach internetowych od zachwytów i sprzeciwów aż wrze. Czym jest właściwie ten osławiony kolagen naturalny i jakie jest jego rzeczywiste zastosowanie?

Przeczytaj artykuł

Dieta koktajlowa - to łatwe i skuteczne!

Life Style

Dieta koktajlowa - to łatwe i skuteczne!

Dieta koktajlowa jest zdecydowanym potwierdzeniem tego, że dieta odchudzająca nie musi być nudna, męcząca i całkowicie pozbawiona smaku. Na czym polega dieta koktajlowa i ile można na niej schudnąć? Podpowiadamy, kiedy w szczególności warto się na nią zdecydować!

Przeczytaj artykuł

Czym jest ekstrakt?

Life Style

Czym jest ekstrakt?

Ekstrakt, czyli inaczej wyciąg, powstaje w efekcie procesu ekstrakcji polegającego na wyodrębnieniu danego składnika bądź mieszaniny za pomocą dyfuzji. Ekstrakty mogą pochodzić z różnych źródeł. Wyodrębnia się ekstrakty roślinne, ziołowe, owocowe, warzywne, a nawet drożdżowe. Zastosowanie wyciągów jest bardzo szerokie. Proces ekstrakcji wykorzystuje wiele gałęzi przemysłu: medyczną, farmaceutyczną, kosmetyczną, spożywczą, itp.

Przeczytaj artykuł

Cukier brązowy - demerara, muscovado, nierafinowany, który z nich wybrać?

Life Style

Cukier brązowy - demerara, muscovado, nierafinowany, który z nich wybrać?

Cukier brązowy uważany jest za zdrowszy i naturalniejszy od cukru białego, o którym można nawet usłyszeć, że jest “białą śmiercią”. Dlatego coraz chętniej sięgamy po cukier brązowy, sądząc, że posiada on mniej szkodliwych właściwości. Czy to jednak prawda? Demerara, muscovado, nierafinowany czy rafinowany - jaki rodzaj cukru brązowego najlepiej wybrać?

Przeczytaj artykuł

go to top